• Dierre влезни врати,стандарно со херметичко затварање

  • PRESTIGE DIERE влезни врати

  • Собни врати изработени од полно дрво

  • Собни и сигурносни врати за секој амбиент

СТИЛПОРТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ВРАТИ СО ПРОВЕРЕН КВАЛИТЕТ
Стил Порте e екслкузивен застапник за групацијата  DIERRE S.p.A. за Република Македонија. 
DIERRE S.p.A. е водечка фирма во Европа во сегментот на производство на разни видови врати како блиндирани влезни врати, сигурносни и противпожарни врати ,метални-мултифункционални врати,собни врати , сефови, брави и цилиндри , безбедносни решетки , капаци и прозори.
Во производите на Dierre е вградено искуство од 40 години , по највисоките стандарди на Европската Унија и по најсовремена технологија.


 


 
Влезни сигурносни врати
Граница помеѓу Вашиот дом и целиот свет , прв знак на сопствената сигурност.Секоја Dierre блиндирана врата има вградено целосна заштита од насилно обивање.Нашите врати се технолошки напредни со сигурносни елементи кои може да ги понуди само Dierre.Овие влезни сигурносни врати може да се прилагодат на било кој амбиент со помош на Облогите кои ги има во голем избор.
Contemporary. Нова линија на внатрешни врати.Модерен стил , синтеза на технологија и дизајн со акцент на природното изработени од дрво.Просторот се зголемува со природниот изглед на Contemporary моделите.Тоа се врати next generation.Фино доработени функционалности.Изборот  на модели е бесконечен со избор на соодветна боја, богатство на тонови и RAL боја.
Прилагодлива линија на врати за ентериери инспирирани од високо технолошки критериуми.
Серијата BASIC е замислена за сериска примена , за затварање и уредување на станбени, деловни и други простории. Може да се вклопат во било кој проект затоа што се произведуваат во широка лепеза од разни материјали , естетски решенија и конфигурации.
За квалитетот и престижот потпишан е Dierre.
КОНТАКТ И РАБ. ВРЕМЕ

тел:++389(02) 2434 459
моб: ++389 070 929 086
email:
1.stilporte@gmail.com
2.info@stilporte.com.mk
бул.Јане Сандански 79а,лок.23
во зградата на Телекабел
од задна страна во сутерен
( карши Кам-Маркет)

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Петок 10-17h
Сабота 10-13h
PROIZVODITELI

 

СЛЕДЕТЕ НE'
.
ЦЕНИ | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086