• Dierre влезни врати,стандарно со херметичко затварање

  • PRESTIGE DIERE влезни врати

  • Собни врати изработени од полно дрво

  • Собни и сигурносни врати за секој амбиент

   ЦЕНИ
 
 
   Блиндирани врати цени
 
 
 
ЦЕНИ > > Блиндирани врати цени
Вкупно 2 Прикажани: Блиндирани врати цени.    Страна бр: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна      
Блиндирана врата  2     повеќе»
p/n:

гаранција:     рок достава:  1 денови од нарачка    
Цена: 29500,_ден. со ддв   

Блиндирана врата  1     повеќе»
p/n: код11

гаранција:     рок достава:  1 денови од нарачка    
Цена: 40000,_ден. со ддв   

        
.
ЦЕНИ | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086