• Dierre влезни врати,стандарно со херметичко затварање

  • PRESTIGE DIERE влезни врати

  • Собни врати изработени од полно дрво

  • Собни и сигурносни врати за секој амбиент

Собни врати > > Фарбани
Вкупно 7 Прикажани содржини: Фарбани.    Страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна      

Bonaparta »


Класа и престиж - Фарбани врати Bonaparte
Bonaparte моделите се актери во Вашите домови. Се наментнуваат со својата импозантна  присутност, со елеганцијата и својственост во најбогатиот класичен стил

Повеќе»»

Juvarra »


Безвременска елеганција со комбинација на есенцијален класичен стил
Меки прави линии.Вратата станува привлечен фурниран елемент, со персонални елементи и можност да се стопи во просторот и покрај различните особини

Повеќе»»

Luchhini »


Разновидни начини за отварање на Lucchini фарбаните врати
Секогаш уредни,ненападни и со свежи линии , подготвени скромно да се вклопат во било кој простор но сепак да бидат забележителни

Повеќе»»

Bellini »

Фарбани врати со модерен стил, елегантен и едноставен дизајн. Замислени се да се вклопат во секој модерен дом и отворени за нови предлози за разместување и декорирање


Повеќе»»

Danieli »


Фарбани врати со модерен и линеарен стил. Едноставни и со јака особина да се вклопат во свеж,спонтан начин на живот , каде новите идеи и емоциите лесно наоѓаат простор
 
Повеќе»»

Savini »


Рафиниран играч на современиот стил. Savini фарбаните врати
ја дефинираат карактеристиката на околината, со модерен и минимален идентитет. Специфичен дизајн кој користи елементарни геометриски фигури и нерѓосувачки метал вметнат во профилите


Повеќе»»

Forte »Forte фарбани врати со модерен и несекојдневен модерен дизајн.
Елеганција на вкус дефинитивно актуелен, со цел да живее во хармонија со потребите,навиките и стилот на современото семејство.Повеќе»»

        
КОНТАКТ И РАБ. ВРЕМЕ

тел:++389(02) 2434 459
моб: ++389 070 929 086
email:
1.stilporte@gmail.com
2.info@stilporte.com.mk
бул.Јане Сандански 79а,лок.23
во зградата на Телекабел
од задна страна во сутерен
( карши Кам-Маркет)

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Петок 10-17h
Сабота 10-13h
PROIZVODITELI

 

СЛЕДЕТЕ НE'
.
ЦЕНИ | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086