• Dierre влезни врати,стандарно со херметичко затварање

  • PRESTIGE DIERE влезни врати

  • Собни врати изработени од полно дрво

  • Собни и сигурносни врати за секој амбиент

Собни врати > > Фурнирани
Вкупно 3 Прикажани содржини: Фурнирани .    Страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна      

Parodi фурнирани »
Представуваат колекција на линеарен и класичен вкус , смислена како средба на различни изрази на дизајн за интериери
Благодарение на својите грижно обработени детали и дизајн, вратата Parodi се во состојба да се претворат во прави и богато персонализирани елементи за креирање на интериерот.


Повеќе»»

Savini фурнирани »
Врата со одлучен современ вкус кој го одликува крајна чистина на дизајнот

Линиите се минималистички и јасно дефинирани и му даваат тон на просторот.
Представуваат избор помеѓу умерениот и природниот стил.Повеќе»»

Фурнирани модели »


Дрвени фурнирани врати за интериери
елегантни,меки,суштински умерени и во потрага по облик.
Dierre дрвените врати зборуваат за Вашиот стил и на природен начин го одржуваат магичниот спој на замислите со топлината на дрвото

Повеќе»»

        
КОНТАКТ И РАБ. ВРЕМЕ

тел:++389(02) 2434 459
моб: ++389 070 929 086
email:
1.stilporte@gmail.com
2.info@stilporte.com.mk
бул.Јане Сандански 79а,лок.23
во зградата на Телекабел
од задна страна во сутерен
( карши Кам-Маркет)

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Петок 10-17h
Сабота 10-13h
PROIZVODITELI

 

СЛЕДЕТЕ НE'
.
ЦЕНИ | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086