• Dierre влезни врати,стандарно со херметичко затварање

  • PRESTIGE DIERE влезни врати

  • Собни врати изработени од полно дрво

  • Собни и сигурносни врати за секој амбиент

Собни врати > > НОВО contemporary
Вкупно 1 Прикажани содржини: НОВО contemporary.    Страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна      

Contemporary собни врати »
Изразена синтеза на дизајн и технологија.
 Каталог
Своите облици и материјали Dierre ги ствара во пид на префинето сопствено толкување на современиот стил.Дрво , природно и живо. Дрво во денешно време ,потенцирано природното и задржана суштината на дрвото и покрај употребени технолошки иновации при производството.
Повеќе»»

        
КОНТАКТ И РАБ. ВРЕМЕ

тел:++389(02) 2434 459
моб: ++389 070 929 086
email:
1.stilporte@gmail.com
2.info@stilporte.com.mk
бул.Јане Сандански 79а,лок.23
во зградата на Телекабел
од задна страна во сутерен
( карши Кам-Маркет)

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Петок 10-17h
Сабота 10-13h
PROIZVODITELI

 

СЛЕДЕТЕ НE'
.
ЦЕНИ | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086