• Dierre влезни врати,стандарно со херметичко затварање

  • PRESTIGE DIERE влезни врати

  • Собни врати изработени од полно дрво

  • Собни и сигурносни врати за секој амбиент


Хотелски

Dierre е секогаш тука кога постои потреба од сигурност

Хотели и јавни места.Овде е најпотребно да се гарантира максимално ниво на заштита против пожар но и да се створи удобен , сигурен и функционален амбиент

Моделите на врати Opera се токму створени за тоа.Нивна основа е сертификатот REI30 и 60 согласно нормите HRN DIN 4102-5 дури и во звучно изолираната верзија настанува еден напреден спој на технологија и уредите

Може да се обложат како сакате, како би се усогласиле со амбиентот и со Вашиот стил

Dierre е водечи бренд и кога станува збор за сигурноста која ја пружа
Она што за прави снажна линијата Opera се напредни технички решенија со внимателно изградена студија за секоја компонента
Овие врати се направени за да донесат мир во секој момент а престојот на гостите да го направи сигурен и пријатен во секој аспект

ДЕТАЛИ
Вратите Opera може да се направат од бројни врсти на дрво,од најретките и највредни , најстари, како и со плочите во кои се вметнати повеќе врсти на скапоцено дрво
Вратите може да се лакираат со било која RAL боја која постои.
Може да бидат од меки плочи,моделирани,изрезбани или со пантограф,цртежи по желба,обоени или природни.
Довратникот може да се нарача во следните мери: 9 ,10, 12 i 14 или поголем

ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРИБОР
Максимално широк избор на плочки за варијанти на брави со разни комбинации, од полиран месинг или хром. Предвидени се за вградување на блиндирани,обични или електронски брави , со магнетна картица или со електронски спојки.
Бравите достапни во ценовникот може да се обични или блиндирани брави но на барање може да се добијат и врати предвидени за монтажа на било кој тип на брави кои се користат во светот.

УДОБНОСТ
Opera вратите со противпожарна заштита се први со норма HRN DIN 4102-5 и со посебен сертификат кој овозможува монтажа на ѕидови од противпожарен гипс како и на ѕид од tuli.
Помеѓу долната ивица на вратата и подот се монтира автоматски подвижен праг за заштита од промаја,мирис,дим и друго.
Верзиите со звучна изолација поседуваат посебна внатрешна изолација и посебен подвижен праг со високо ниво на звучна изолација, така да гарантираат апсолутна приватност и мир.

ЛАКИРАЊЕ
Лакирањето на Opera вратите се прави со потполн респект кон природата,со употреба на посебни технолошки напредни производи на база на вода кои представуваат најдобар одговор на естетските барања,екологија,перформанси и зачувување на убав изглед на амбиентот.Назад»»
КОНТАКТ И РАБ. ВРЕМЕ

тел:++389(02) 2434 459
моб: ++389 070 929 086
email:
1.stilporte@gmail.com
2.info@stilporte.com.mk
бул.Јане Сандански 79а,лок.23
во зградата на Телекабел
од задна страна во сутерен
( карши Кам-Маркет)

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Петок 10-17h
Сабота 10-13h
PROIZVODITELI

 

СЛЕДЕТЕ НE'
.
ЦЕНИ | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086