• Dierre влезни врати,стандарно со херметичко затварање

  • PRESTIGE DIERE влезни врати

  • Собни врати изработени од полно дрво

  • Собни и сигурносни врати за секој амбиент


Contemporary собни врати

Изразена синтеза на дизајн и технологија.
 Каталог
Своите облици и материјали Dierre ги ствара во пид на префинето сопствено толкување на современиот стил.Дрво , природно и живо. Дрво во денешно време ,потенцирано природното и задржана суштината на дрвото и покрај употребени технолошки иновации при производството.


Овие врати значат простор. Просторот како да се ослободува и удвостручува. Dierre вратите од Next Generation даваат нова димензија на просторот.Било да го потенцираат современиот карактер или пак даваат на површината мешавина на разни изрази. Тие се прилагодливи суштински и единствени. Имаат секогаш стилизирани детали,технички решенија во постојана еволуција и секогаш точен и потребен избор на елементите со фина функционалност и особини. И плус неограничени можности при избор и при персонализација која нуди богатство на тонови и бои со употреба на RAL лакови.


Назад»»
КОНТАКТ И РАБ. ВРЕМЕ

тел:++389(02) 2434 459
моб: ++389 070 929 086
email:
1.stilporte@gmail.com
2.info@stilporte.com.mk
бул.Јане Сандански 79а,лок.23
во зградата на Телекабел
од задна страна во сутерен
( карши Кам-Маркет)

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Петок 10-17h
Сабота 10-13h
PROIZVODITELI

 

СЛЕДЕТЕ НE'
.
ЦЕНИ | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086