• Dierre влезни врати,стандарно со херметичко затварање

  • PRESTIGE DIERE влезни врати

  • Собни врати изработени од полно дрво

  • Собни и сигурносни врати за секој амбиент


Фурнирани моделиДрвени фурнирани врати за интериери
елегантни,меки,суштински умерени и во потрага по облик.
Dierre дрвените врати зборуваат за Вашиот стил и на природен начин го одржуваат магичниот спој на замислите со топлината на дрвото


Каталог >>

БИТ НА ЕЛЕГАНЦИЈА
Колку ли само нијанси на дрво постојат,со неговите шари и тонови преку кои даваме желба кон природното
Желбата е да не се прикрива туку да го прикажеме дрвото но и да се прикажеме самите, да го отвориме домот кон светот окоу нас.
Кај Dierre дрвените врати присутни се знаци на разни стилски елементи
Нашиот дом добива лична нота.Просторот делува идеално замислен и реализиран со внимание.

БИТНИ ДЕТАЛИ
Стилски,квалитетни,технолошки иновативни и внимателно креирани
Kaj Dierre дрвените врати секоја поедниност и детал откриваат својствена прецизност на изработката,истражување на неограничени можности на приближување и персонализација на стилот како и вредноста на користените дрва
Шарите и лесните неправилности на површината, е оној допир кој природата му го дава на дрвото и му подарува едниствен и автенитчен лик


                      SAVINI                                PARODI
                                   


Назад»»
КОНТАКТ И РАБ. ВРЕМЕ

тел:++389(02) 2434 459
моб: ++389 070 929 086
email:
1.stilporte@gmail.com
2.info@stilporte.com.mk
бул.Јане Сандански 79а,лок.23
во зградата на Телекабел
од задна страна во сутерен
( карши Кам-Маркет)

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Петок 10-17h
Сабота 10-13h
PROIZVODITELI

 

СЛЕДЕТЕ НE'
.
ЦЕНИ | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086