);background-repeat:no-repeat;background-attachment:scrool;background-position: 0px 0px;background-size:100100">
СТИЛПОРТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ВРАТИ СО ПРОВЕРЕН КВАЛИТЕТ
Стил Порте e екслкузивен застапник за групацијата  DIERRE S.p.A. за Република Македонија. 
DIERRE S.p.A. е водечка фирма во Европа во сегментот на производство на разни видови врати како блиндирани влезни врати, сигурносни и противпожарни врати ,метални-мултифункционални врати,собни врати , сефови, брави и цилиндри , безбедносни решетки , капаци и прозори.
Во производите на Dierre е вградено искуство од 40 години , по највисоките стандарди на Европската Унија и по најсовремена технологија.


 
vert razno leva

Искористете сезонски попуст на влезни сигурносни врати од залиха

Доброедојдовте на страната за регистрација на НОВИ корисници
Доколку веќе сте регистрирани клинете може да се логирате во горниот лев агол од страната.
   
Внесете ги Вашите податоци *Потребно е да се внесат сите податоци и најмалку еден тел. број
Име  
Презиме  
Телефон фиксен број  
Телефон мобилен  
Адреса  
Град  
Населба  
Меил адреса (за логирање)  
лозинка  
Потврда на лозинката  
 Razno vertikala dolna 
Корпата е празна


Razno desno vert

КОНТАКТ И РАБ. ВРЕМЕ

тел:++389(02) 2434 459
моб: ++389 070 929 086
email:
1.stilporte@gmail.com
2.info@stilporte.com.mk
бул.Јане Сандански 79а,лок.23
во зградата на Телекабел
од задна страна во сутерен
( карши Кам-Маркет)

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Петок 10-17h
Сабота 10-13h
ЗАСТАПНИШТВО


СЛЕДЕТЕ НE'

.

Противпожарни врати | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086