СТИЛПОРТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ВРАТИ СО ПРОВЕРЕН КВАЛИТЕТ
Стил Порте e екслкузивен застапник за групацијата  DIERRE S.p.A. за Република Македонија. 
DIERRE S.p.A. е водечка фирма во Европа во сегментот на производство на разни видови врати како блиндирани влезни врати, сигурносни и противпожарни врати ,метални-мултифункционални врати,собни врати , сефови, брави и цилиндри , безбедносни решетки , капаци и прозори.
Во производите на Dierre е вградено искуство од 40 години , по највисоките стандарди на Европската Унија и по најсовремена технологија.


 
vert razno leva

Искористете сезонски попуст на влезни сигурносни врати од залихаRazno vertikala dolna 
Корпата е празна


Razno desno vert

КОНТАКТ И РАБ. ВРЕМЕ

тел:++389(02) 2434 459
моб: ++389 070 929 086
email:
1.stilporte@gmail.com
2.info@stilporte.com.mk
бул.Јане Сандански 79а,лок.23
во зградата на Телекабел
од задна страна во сутерен
( карши Кам-Маркет)

РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Петок 10-17h
Сабота 10-13h
ЗАСТАПНИШТВО


СЛЕДЕТЕ НE'

.

Противпожарни врати | | Сигурносни врати | Собни врати | Противпожарни врати | Гаражни врати | Услуги | Разно | 
Плаќање | Испорака | Прашања | Гаранција | Квалитет | Рекламација

СТИЛ ПОРТЕ Изложбено продажен салон бул.Јане Сандански 79а.нас.Аеродром- Скопје.
  тел.02 2434 459 / моб.070 929 086